tisdag 17 juli 2012

Min bokhög!

Finns det något bättre än bokhögar? Förutom möjligtvis fullproppade bokhyllor då! :D
Min aktuella bokhög består av biblioteksböcker, en lånad bok och några sprillans nya!
Anledningen till att jag inte visat upp tidigare var för att en av böckernas framsidor var helt förstörd när jag fick den! Jättetråkigt så jag skickade ett mejl till adlibris, och idag har jag fått en ny! Och den är jättefin! :D
Det lönar sig att klaga ibland! :)


 Tre nya böcker ur serien Damernas Detektivbyrå. Detta är nummer 6,7 och 8. Hittills finns det totalt 12.

 Annika Messings bok med superfina amigurumifigurer. Besök hennes blogg vettja!

 Det var för den här prinsessan som jag valde att låna boken. Jag har varit sugen på att virka två sånna här till två prinsessor jag känner. :)

 Även den här bilen med tillhörande husbil är fräck tycker jag! Jag har suddat med flit, vill inte lägga ut Annikas mönster här. Är ni nyfikna så köp eller låna boken ;)

 Jag älskar Edgar Allan Poe. Och jag älskar illustratören Gris Grimly. Det är som att de är gjorda för varandra, och när jag såg den här boken fick jag svåra cravings!!

 Ett uppslag ur "The Black Cat". Awsome!

 Den här har jag tjatat om förut. Neil Gaiman och Charles Vess. Magiskt, och nu är den min!!

 Kapitel 5 börjar såhär. Boken är full med vacka illustrationer! Och det är hela boken, den är inte förkortad.

 Gone. Det var den här bokens framsida som var trasig, det såg ut som att den hade legat på golvet någonstans och blivit skrapad och repig. Men den här är jättefin! Och Twilight. Två bokserier alla verkar galna i som jag inte läst ännu!

 Och en till bild där man ser färgen på sidorna. Jag älskar verkligen den här typen av omslag! Mer sånt i Sverige!!

 Present till Gottfrid då han verkligen gillade Människohamn. Och jag älskar John Ajvide Lindkvist så mycket. Han är läskig. Men bra! Har ni lyssnat på hans sommarprat? Han pratade så fint om kärleken att jag nästan började gråta! Jag läste hans bok Låt den rätte komma in efter att min mamma kom hem med den och berättade att en av hennes kunder på posten skrivit en bok. Den gjorde succé och han är svinbra, så det är ju kul!

 Den här boken kommer ut på film snart. Jag såg trailern och konstaterade att det är en "Cillafilm" (som Gottfrid uttrycker det). I trailern stod det att den var baserad på en bok. Vi googlade. Jag beställde!

 Lånade böcker. Julia är lånad av min vän Sara. Den har jag påbörjat och den verkar verkligen mysig. Jellicoe Road har jag läst om i såå många bloggar och alla verkar helt kär, och jag vill vara med i klubben! Berättelsen om Pi är månadens bokcirkelbok och Fallet med den försvunna tjänsteflickan impulslånade jag idag när jag var och hämtade Berättelsen om Pi. Jag får Damernas Detektivbyrå-vibbar av den, så jag hoppas på det bästa!


Mys!
/Cecilia

4 kommentarer:

 1. Jag hade inte sagt nej till Poe och Gaiman - så fantastiskt fina! Hurra för dig. :-D

  SvaraRadera
 2. Härliga bokhögar :) Muntra damers sällskap är så mysiga! Har läst nästan alla.

  SvaraRadera
 3. Roligt med fler bokbloggare som bor i Umeå!

  SvaraRadera
 4. Poe/Ggrimly och Gaiman/Vess måste jag kolla upp, låter grymt!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...