måndag 21 maj 2012

Måndagsenkät

Glory box kör en måndagsenkät idag. Jag hakar på. Är inte direkt så att jag har viktigare saker som t.ex. skolredovisningar att tänka på ändå.. host host..

Just nu ...

... nöjesläser jag: Gargoylen av Andrew Davidson, nästa vecka ska den vara utläst för då är det bokcirkelsträff tjoho!

 ... nyttoläser jag: Söka svar av bland andra Malin Mattsson, och Levande texter av Ulf Jansson. Bara två ynka veckor kvar på komvux nu, sen är jag friiiiii!

... är jag exalterad över: Att vi har en målare hos oss idag och imorgon som målar om vårt sunk violetta sovrum vitt. Tjoho! Bara en natt till på soffan och sen har vi ett "nytt" sovrum :D

Drömsovrum!
  
... är jag stolt över: Att jag äntligen. 8 år efter mina jämnåriga kompisar, "tar studenten". Just nu läser jag svenska b och religion a och när dom kurserna är slut nästa vecka är jag äntligen, äntligen färdig!

... är nervös för: En religions redovisning jag har imorgon (eller på torsdag. Vi blir lottade). Jag har inte pluggat tillräckligt, och sitter med det nu, lite för trött..

... längtar jag efter: Eurovision song contest på lördag! En gång om året förvandlas vi två till två söta schlagergeeks. I år hejar vi på Island, Finland, Slovakien, Italien och Tyskland. Sen finns det fler bra låtar men det är våra favoriter (om jag minns rätt. Kanske får bassning av Gottfrid sen!)

... planerar jag: Mitt studentkalas, blir bara för närmsta familjen kan man säga. Men jag planerar tårta och godsaker redan. Nom nom!

/Cecilia

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...