torsdag 17 maj 2012

Vår bokblogg!

Välkomna!

Det är alltid roligt med en ny blogg och därför tänkte vi, Gottfrid och Cecilia, skapa en som handlar om vårt stora gemensamma intresse: Böcker!

Vi träffades i gryningen av 2010 och bor nu tillsammans i Umeå, där vi har en överfull bokhylla som ständigt expanderar.

Gottfrid föredrar fantasy och historiska romaner. Han älskar stora dammiga uppslagsböcker och facklitteratur om historia och religion. Dessutom gillar han roliga böcker och serier. Favoritförfattarna är Terry Pratchett, Neil Gaiman och J.R.R. Tolkien. Men nog om honom nu…

Den bättre hälften Cecilia läser feelgood-böcker (gärna från Frankrike), klassisker, fantasy, skräck, sagor, biografier, humor… det kanske är lättare att säga att hon inte är så förtjust i Chick-lit och deckare. Favoritförfattarna är Neil Gaiman, J.K. Rowling, Alexander McCall Smith och Suzanne Collins. Och till skillnad från vad folk ofta säger att man inte ska göra så väljer hon stolt boken efter omslaget!

Här tänker vi dela med oss av våra tankar om böcker vi läst, tipsa om bra författare, nyheter i bokvärlden och även lite från vårt fantastiska liv.

/Gottfrid och Cecilia 

P.S. Sidan ska få en ny design så fort vi har kommit överrens om vilka färger vi ska ha… D.S.

En del av årets bokrea-skörd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...