tisdag 11 februari 2014

Gaiman Gaiman Gaiman !

Det är mycket kul som händer oss Gaimanfans den kommande tiden.

Som ni säkert har koll på kommer både American Gods och Anasi Boys ut som tvserier snart.
Men det jag tänkte skriva om nu är att The Graveyard Book kommer ut som seriealbum i år! I två delar dessutom :D
Första delen kommer ut den 29 juli och andra delen den 30 september.

 

Jag tycker att de ser härligt Sandmaniga ut och jag ser verkligen fram emot att få läsa dom här!

En annan kul sak är att Bonnier Carlsen kommer ge ut Ocean at the End of the Lane på svenska:
Oceanen vid vägens slut. Den kommer ut 19e maj.

 Jag är såå glad att dom behöll originalomslaget! Verkligen supersnyggt och jag hoppas att fler svenskar får upp ögonen för Gaiman nu :D
Läs min recension här.

4 kommentarer:

 1. Ni som läser mycket av Neil Gaiman och Terry Pratchett, vilka böcker skulle ni rekommendera om man inte har läst något av författarna tidigare? Är nämligen väldigt sugen på att börja läsa lite av dem, men har ingen aning om vart jag ska börja! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad kul att du är intresserad av Pratchett och Gaiman. Dom är som bekant våra favoriter <3
   De har ju skrivit en bok tillsammans som heter Good omens som är väldigt bra :)
   Av Pratchett rekommenderar vi att du antingen läser Skivvärldsböckerna i kronologisk ordning (börjar med Color of Magic/Magins färg). Eller så läser du de olika serierna inom skivvärlden var för sig, börja då med Häxböckerna, första boken heter Equal Rites/Trollkarlens stav.
   Av Gaiman spelar det inte lika stor roll vilken bok du läser först, han har inga bokserier på samma sätt som Pratchett har. Men Cecilias favorit är Stardust (det är en renodlad fantasybok som har ALLT) och Gottfrids favorit är Graveyard Book/Kyrkogårdsboken (tänk dig Djungelboken fast istället för att det utspelar sig i djungeln är det på en kyrkogård och människobarnet blir omhändertagen av spöken istället för djur). Det som är kul med Gaiman är att han är väldigt bred, han skriver allt från barnböcker och middle-grade till dystopier och serier så det finns i princip något för alla :)
   Som jag skrev i texten ovan kommer Bonnier Carlsen att ge ut hans nyaste "vuxenbok" Ocean at the end of the lane på svenska i maj, skicka ett mejl till dom å be om ett recex vetja :)

   Radera
  2. Neverwhere, en av få fantasy jag gett mig på som jag verkligen gillat! Stardust, charmig och humoristisk saga! Kyrkogårdsboken däremot en trist och tråkig historia, en besvikelse!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...