lördag 22 december 2012

Book Haul: Gottfrids julklappar

Idag firade jag och Cecilia julafton då vi båda jobbar den 24/12 och ville inte sitta trötta och utarbetade och öppna julklappar. Så idag har vi ätit jullunch, sett julfilmer (The Holiday och Love Actually), ätit finmiddag och sedan öppnar julklappar. Märkligt nog så hade jag inte köpt en enda bok till Cilla i julklapp (kanske för det har regnat in böcker här de senaste månaderna) men jag fick däremot fem stycken fina böcker, och en av min mor, som jag ville presentera i detta videoinlägg:


Betänk att detta är mitt första försök att göra en vlog, så var inte för hård.

6 kommentarer:

 1. Vilken bra och underhållande book haul. Märks inte alls att det är din första. Du har talang för det här. Ser fram emot fler :)

  Den gudomliga komedin såg sjukt snyggt ut. Vill också ha en bok med guldkanter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, tack så mycket. Va kul!

   Ja den är riktigt fin.

   Radera
 2. Skitbra book haul ju. Blev bara väldigt förvånad för jag är så van vid att se min bokkompis Cecilia och så var det en snubbe istället... jag typ: "Eh, så där ser inte Cecilia ut... vad olik sig hon var. Nä, men okej det där är Gottfrid okej."
  Hehehe!! Nä, men riktigt bra Book Haul.

  Blev dock extremt imponerad av hur man kan sitta och spela in en video med någon i samma rum. Jag kan inte det. Jag slänger ut min sambo när jag ska spela in videor. Han ska helst ut ur huset, eller iallafall in i ett annat rum. För jag kan inte koncentrera mig annars. Sedan gör det inget om han ser videon efteråt men när jag spelar in måste det vara tyst... och tomt.

  Jättebra Book Haul och jag hälsar till Cecilia. Vill läsa The Selection NU!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, tack. Ja, jag visste väl att jag skulle förvåna er som är van att se Cecilia i våra videoinlägg. :)

   Tror nog det har att göra med att jag har spelat musik och sjungit inför folk i stort sett hela mitt liv och att jag även har gjort en hel del videos tidigare med folk i närheten. Jag skäms helt enkelt inte så lätt. :)

   Radera
 3. Bra video =) och verkligen en trevlig hög med böcker ^^
  och säger som de andra, märks verkligen inte att det var din första bookhaul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. :) Ja, jag är väldigt nöjd med böckerna. Har läst ut 1/6 nu. :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...